top of page

OPLOSSINGEN

Werkgeversarrangement -

Pitch 4 work

Carrière_Startgaranties_-_Gemeente_Rotte

Pitch 4 work is een initiatief van SBS Skillbuilders waarin je als werkgever ondersteund wordt in het alternatief recruteren van toekomstig (eventueel uitzend-) personeel. Je maakt op een originele manier kennis met een 30-tal jongeren: In navolging van het concept van 'the Voice' luister je met je rug naar de werkzoekenden naar hun sollicitiatie-pitch. De deelnemers worden op voorhand professioneel begeleid in het voorbereiden van hun pitch. Na deze pitch beslis je of je de kandidaten al dan niet uitnodigt voor een sollicitatiegesprek.

Soort Engagement

Arbeidsklare jongeren aanwerven

Beroepen

Chauffeurs, Expediteurs, Havenlogistiek (laaggeschoolden), Havenlogistiek (midden- en hooggeschoolden), ICT, Lassers, Operatoren, Planners, Technici, Beveiliging

Werkgever

Voorwaarden werkgever?

Looptijd & Intensiteit traject werkgever

Kostprijs werkgever

Werkingsmiddelen project

Loon jongere

Opleidings- en/of certificeringskost

Aanwervingsplicht

Als werkgever engageer je je ertoe om een paar uur vrij te maken voor het beluisteren van de pitches. Indien jongeren een goede eerste indruk maken nodig je ze later zelf uit voor een sollicitatiegesprek. Voor de jongeren die nog wat moeten sleutelen aan hun pitch zorg je samen met de andere aanwezige werkgevers voor constructieve feedback.

Eenmalig event

Als werkgever hoef je niet te betalen om aan dit initiatief deel te nemen.Daarnaast zijn de kosten die gemaakt worden inzake de professionele begeleiding van de jongeren eveneens niet voor je bedrijf. De enige kost die je maakt zijn de werkuren die je personeelsverantwoordelijke besteedt aan het aanwezig zijn op dit evenement.

Nee

Nee

Nee

Nee

Jongere

Voorwaarden jongere?

Looptijd & Intensiteit traject jongere

Verloning en financiële vergoeding jongere

Loon

Opleidings- en/of certificeringskost

Onkosten (verplaatsingskosten, kinderopvang, enz.)

Jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Eenmalig event

Als jongere krijg je geen financiële vergoeding voor de deelname aan het event.

Nee

Nee

Nee

Aan de slag met dit werkgeversarrangement

Heb je vragen over dit werkgeversarrangement? Ben je geïnteresseerd om zelf aan de slag te gaan met dit initiatief? Wil je de praktische details bespreken met de organisatoren van dit traject? Neem dan contact op met Astrid Faelens, werkpakketverantwoordelijke, en zij brengt je in contact met de relevante partner. Email: Astrid.Faelens@stad.gent

bottom of page