top of page

OPLOSSINGEN

Werkgeversarrangement -

Roetsjbaan

Carrière_Startgaranties_-_Gemeente_Rotte

Roetsjbaan is een interactieve en informele jobbeurs waar (hooggeschoolde) jongeren kennis kunnen maken met werkgevers uit Zeeuws-Vlaanderen (en omgekeerd!). De avond zelf is er op gericht om de laatstejaars te tonen dat er ook heel wat interessante jobmogelijkheden zijn in Zeeuws-Vlaanderen, en dit via een informatief en uitdagend programma (vb. aan de hand van jobdates). Het event wordt niet uitsluitend georganiseerd voor havenbedrijven, maar voor een groot deel van de deelnemende werkgevers zijn hun activiteiten wel havengerelateerd. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd doorJong Management en Rootzz Zeeuws-Vlaanderen, om de aantrekkelijkheid van Zeeuws-Vlaanderen op het vlak van werken, wonen en leven te promoten.

Soort Engagement

Arbeidsklare jongeren laten kennismaken met je bedrijf

Beroepen

Havenlogistiek (midden- en hooggeschoolden), ICT, Planners, Technici

Werkgever

Voorwaarden werkgever?

Looptijd & Intensiteit traject werkgever

Kostprijs werkgever

Werkingsmiddelen project

Loon jongere

Opleidings- en/of certificeringskost

Aanwervingsplicht

Je bent een werkgever uit Zeeuws-Vlaanderen die openstaat voor het aanwerven van schoolverlaters. Je engageert je om op de beurs in gesprek te gaan met jongeren. Je maakt hen bovendien warm voor werken in Zeeuws-Vlaanderen.

Eenmalig event

Als werkgever kan je kiezen tussen een bijdrage van € 250 of € 350, afhankelijk van de hoeveelheid publiciteit die je als werkgever in het jobkrantje wilt. In ruil voor dit bedrag krijg je een standplaats op de beurs, waar de logistieke organisatie (zoals catering, publicatie-materiaal, enz.) voor jou wordt geregeld.

Ja

Nee

Nee

Nee

Jongere

Voorwaarden jongere?

Looptijd & Intensiteit traject jongere

Verloning en financiële vergoeding jongere

Loon

Opleidings- en/of certificeringskost

Onkosten (verplaatsingskosten, kinderopvang, enz.)

Dit evenement wordt georganiseerd voor laatstejaarsstudenten die geïnteresseerd zijn in de jobmogelijkheden op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt.

Eenmalig event

Als jongere ontvang je voor je bezoek aan de jobbeurs geen vergoeding.

Nee

Nee

Nee

Aan de slag met dit werkgeversarrangement

Heb je vragen over dit werkgeversarrangement? Ben je geïnteresseerd om zelf aan de slag te gaan met dit initiatief? Wil je de praktische details bespreken met de organisatoren van dit traject? Neem dan contact op met Astrid Faelens, werkpakketverantwoordelijke, en zij brengt je in contact met de relevante partner. Email: Astrid.Faelens@stad.gent

bottom of page