top of page

OPLOSSINGEN

Werkgeversarrangement -

Speedmeets

Carrière_Startgaranties_-_Gemeente_Rotte

Als werkgever of (eventueel in-house) interimkantoor kan je op basis van je openstaande vacatures speedmeets organiseren in samenwerking met het WerkgeverServicePunt. Op basis van je jobaanbiedingen selecteert het WSP een aantal interessante profielen. Je maakt kennis met deze jongeren op een speedmeet, en beslist na deze gesprekken of je al dan niet een sollicitatieprocedure wilt opstarten met elk van hen. Deze speedmeets kunnen eveneens georganiseerd worden met een groep van andere werkgevers en/of interimkantoren, indien er veel vraag is naar dezelfde profielen.

Soort Engagement

Arbeidsklare jongeren aanwerven

Beroepen

Chauffeurs, Expediteurs, Havenlogistiek (laaggeschoolden), Havenlogistiek (midden- en hooggeschoolden), ICT, Lassers, Operatoren, Planners, Technici, Beveiliging

Werkgever

Voorwaarden werkgever?

Looptijd & Intensiteit traject werkgever

Kostprijs werkgever

Werkingsmiddelen project

Loon jongere

Opleidings- en/of certificeringskost

Aanwervingsplicht

Als werkgever sta je open voor een speedmeet met een aantal jongeren, geselecteerd door het WSP. Zij selecteren profielen op basis van de vacature-informatie die jij hen hebt aangeleverd.

Eenmalig event

Deelnemen aan deze jobmeets als werkgever is kosteloos. Het WSP organiseert en bekostigt zowel de selectie van de jongeren als de eigenlijke speeddate.

Nee

Nee

Nee

Nee

Jongere

Voorwaarden jongere?

Looptijd & Intensiteit traject jongere

Verloning en financiële vergoeding jongere

Loon

Opleidings- en/of certificeringskost

Onkosten (verplaatsingskosten, kinderopvang, enz.)

Het WSP stelt kandidaten voor die ingeschreven werkzoekende zijn in de regio van je onderneming.

Eenmalig event

Als jongere ontvang je geen vergoeding of verloning voor het aanwezig zijn op een speedmeet.

Nee

Nee

Nee

Aan de slag met dit werkgeversarrangement

Heb je vragen over dit werkgeversarrangement? Ben je geïnteresseerd om zelf aan de slag te gaan met dit initiatief? Wil je de praktische details bespreken met de organisatoren van dit traject? Neem dan contact op met Astrid Faelens, werkpakketverantwoordelijke, en zij brengt je in contact met de relevante partner. Email: Astrid.Faelens@stad.gent

bottom of page