top of page

OPLOSSINGEN

Werkgeversarrangement -

Zeeuws-Vlaamse studentenstad

Carrière_Startgaranties_-_Gemeente_Rotte

De Zeeuws-Vlaamse studentenstad is een initiatief van Rootzz Zeeuws-Vlaanderen. Elk jaar wordt een Zeeuws-Vlaamse studentenstad uitgekozen, waar dan een job- en opleidingsbeurs wordt georganiseerd. Werkgevers maken kennis met jongeren, en informeren hen over hun vacatures, stageplaatsen, vakantiejobs en scriptie-opdrachten. Zeeuwse jongeren blijken almaar meer te vertrekken uit hun bakermat, en deze beurs zet Zeeuwse bedrijven (met o.a. technische vacatures) en de voordelen van het wonen in Zeeuws-Vlaanderen extra in de verf.

Soort Engagement

Algemene employer-branding

Beroepen

Chauffeurs, Expediteurs, Havenlogistiek (laaggeschoolden), Havenlogistiek (midden- en hooggeschoolden), ICT, Lassers, Operatoren, Planners, Technici, Beveiliging

Werkgever

Voorwaarden werkgever?

Looptijd & Intensiteit traject werkgever

Kostprijs werkgever

Werkingsmiddelen project

Loon jongere

Opleidings- en/of certificeringskost

Aanwervingsplicht

Je bent een werkgever uit Zeeuws-Vlaanderen die openstaat voor het aanwerven Zeeuws-Vlaamse jongeren. Je engageert je om op de beurs in gesprek te gaan met jongeren. Je maakt hen bovendien warm voor werken in Zeeuws-Vlaanderen.

Eenmalig event

Als werkgever kan je kiezen tussen verschillende bedragen om bij te dragen aan de Zeeuws-Vlaamse studentenstad. Afhankelijk van je keuze krijg je ook toegang tot de talent database, wordt je logo in alle communicatie meegenomen, wordt u later op de netwerkevents van de Zeeuws-Vlaamse studentenstad uitgenodigd, enz.

Ja

Nee

Nee

Nee

Jongere

Voorwaarden jongere?

Looptijd & Intensiteit traject jongere

Verloning en financiële vergoeding jongere

Loon

Opleidings- en/of certificeringskost

Onkosten (verplaatsingskosten, kinderopvang, enz.)

Dit evenement wordt georganiseerd voor alle Zeeuws-Vaamse studenten (en bij uitbreiding jongeren).

Eenmalig event

Als jongere ontvang je voor je bezoek aan de jobbeurs geen vergoeding.

Nee

Nee

Nee

Aan de slag met dit werkgeversarrangement

Heb je vragen over dit werkgeversarrangement? Ben je geïnteresseerd om zelf aan de slag te gaan met dit initiatief? Wil je de praktische details bespreken met de organisatoren van dit traject? Neem dan contact op met Astrid Faelens, werkpakketverantwoordelijke, en zij brengt je in contact met de relevante partner. Email: Astrid.Faelens@stad.gent

bottom of page