top of page

PORTSTREAM

Communicatie & digitaal bureau, met een focus op het haven complex.

Een website met informatie over het Skills Navigator project is ook te vinden op de website van Portstream, klik hier.
Achtergrond

Portstream is een ervaren communicatie en digitaal bureau, met een focus op het haven en industrieel complex. In 2007 hebben wij een eigen vacatureplatform (www.talent-gezocht.nl) ontwikkeld en in beheer genomen die zich volledig richt op de technische, logistieke en industriële arbeidsmarkt in/om Mainport Rotterdam. Hierdoor hebben wij inzicht gekregen in het vacature-aanbod bij werkgevers enerzijds en de competenties van werkzoekenden anderzijds. Talent Gezocht! is zodoende een belangrijke matchmaker tussen vraag en aanbod geworden en speelt daarnaast ook in op belangrijke thema's zoals jongeren en heeft hiervoor verschillende specials ontwikkeld (MainportDotz, specifieke Jongeren-edities, etc.).

Samenvattend betekent dit dat Portstream over relevante competenties beschikt mbt ontwikkeling van communicatiemiddelen, campagnes en ook development van o.a. (web)applicaties, maar dat we ook over relevante kennis beschikken mbt arbeidsmarkt, het haven/industriele complex en matchmaking.

Europa

Portstream is continu op zoek naar verdieping en verbreding van de kennis over havenregio's en de bijbehorende arbeidsmarkt. Dit is nodig om voorop te blijven in deze complexe omgeving waarin de omstandigheden snel veranderen. Grensoverschrijdend denken en werken geeft ons het beste inzicht in nieuwe ontwikkelingen.

Motivatie

Skills Navigator brengt ons in contact met nieuwe partners die een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze kennis, ervaring en relatienetwerk. Ook is het een mooie kans om de reputatie van Portstream, als specialist voor de haven en industrie, te onderstrepen. Daarnaast tonen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door kennis te delen. In samenwerking met de partners hopen wij minder kansrijke jongeren een instrument te bieden die hen helpt bij betere kansen op de arbeidsmarkt.

bottom of page